Продукти: (за 4 порции)
• 1 кг крака
• 500 г кости
• 1 глава чесън
• оцет, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Заливаме краката със студена вода и ги варим на умерен огън. Щом водата кипне – посоляваме, а когато краката омекнат, отделяме месото и го нарязваме на дребно.
От костите приготвяме бульон, който прецеждаме и заливаме с него месото. Застройваме пачата с оцет и чесън.
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...
Продукти: • 500 г обезкостено пилешко месо • 6 с.л. царевично брашно • 2 с.л. пшенично брашно • 1 ч.ч. пилешки бульон • 1 лимон За соса: • 50 г захар • 1 щипка сол • 2 ч.л...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 4 котлета • 2 яйца • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. счукан сухар • 1 к.ч. олио • черен пипер • сол • 1 лимон Начин на приготвяне: Начукваме котлетите и ги натриваме с...