В броя: Домашен локум, Джуркан боб, Киевски котлет, Халва Нуга, Яхния от свинско месо със зрял фасул, Български борш, Пълнени калмари, Телешки джолан със зеленчуци, Гъбена супа със сини сливи, Запечени пържени кюфтета, Гулаш, Картофена лазаня, Пържено пилешко руло, Задушени калмари със сос от пушено сирене, Супа от телешки джолан по ловджийски, Свински гърди по пловдивски, Касуле, Зрял фасул със сини сливи, Коктейл от калмари, Яхния от зрял боб, Боб в картофени гърненца, Телешко варено, Кюфтета от зрял фасул на фурна, Бобена бурания, Кайсиев сладкиш с белтъци, Бяла халва, Калугерски локум, Грис-халва с карамел и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Палми, дива тропическа зеленина, непрекъсната плажна ивица, в далечината хълмове и много бетон - това е пътят към Патая. Някогашното малкото рибарско селце е превърнато в един невероятен курорт - с ун...
Макар и скромна по размери, нашата страна се радва на невероятни природни забележителности, богата история и великолепни архитектурни паметници, запазени до наши дни. Уникалността на българския бит, к...
Построен през втората половина на XVII в. от Краля Слънце - Луи XIV, Версай се е превърнал в символ на френското величие, в апотеоз на разточителството и разкоша. Дворецът е включен в програмата на вс...
Ароматни зеленчуци Прoдукти: 2,5 кг корнишони, 1,5 кг карфиол, 1 кг дребни лукчета (арпаджик), 1 кг моркови, 500 г зелен фасул, 1 с.л. черен пипер, 1 с.л. бахар, няколко дафинови листа, 1 л оц...