В броя: Домашен локум, Джуркан боб, Киевски котлет, Халва Нуга, Яхния от свинско месо със зрял фасул, Български борш, Пълнени калмари, Телешки джолан със зеленчуци, Гъбена супа със сини сливи, Запечени пържени кюфтета, Гулаш, Картофена лазаня, Пържено пилешко руло, Задушени калмари със сос от пушено сирене, Супа от телешки джолан по ловджийски, Свински гърди по пловдивски, Касуле, Зрял фасул със сини сливи, Коктейл от калмари, Яхния от зрял боб, Боб в картофени гърненца, Телешко варено, Кюфтета от зрял фасул на фурна, Бобена бурания, Кайсиев сладкиш с белтъци, Бяла халва, Калугерски локум, Грис-халва с карамел и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Искаме ли през май и юни да берем хубави ягоди, не трябва да подценяваме октомврийските грижи за тях. Основната, ако не и единствена за сезона е обработката на почвата. Тя е малко по-различна от обраб...
Преди хиляди години хората събирали малки камъчета, парчета стъкло и отломки от керамична посуда, за да украсят своите домове с рисунки. Те покривали с мозайка подове, стени, тавани и дори мебели. М...
Родителите често казват "не", когато детето им иска нова играчка. Какво да направим, за да разбере то правилно ограниченията, щом това се налага? Всеки човек има неосъществени мечти в детств...
Задушени пресни картофи Прoдукти: 500 г пресни картофи, 60 г краве масло, копър, сол. Нaчин на приготвяне: Остъргваме картофите и ги нарязваме на парчета. (По желание можем да ги оставим цели.)...