В броя: Суфле с кашкавал, Кюфтенца по овчарски, Млечна яхния от зелен лук, Свински пържоли с пушено сирене, Млечник, Каша от коприва, Лук със сирене на фурна, Млечен пастет, Млечна супа по разложки, Спаначено суфле, Млечна супа с кайма, Яйца по панагюрски, Пиле с топено сирене и кисело мляко, Кюфтета в млечен сос, Телешко тербелия, Млечна супа със спанак, Млечен пилаф, Супа от коприва с прясно мляко, Зелен фасул с прясно мляко, Супа от маруля, Мусака от макарони, Крем супа от картофи с прясно мляко, Пилешки гърди с млечен сос, Трицветен крем, Крем от грис с шоколадова глазура, Крем с цедено кисело мляко, Шоколадов крем и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Трапезарията се завръща в нашия дом, възстановявайки загубените си позиции заради по-малка жилищна площ. Тя ни подарява възможността да се порадваме на уютните домашни празници, пищните обеди и романт...
Освен традиционните за нашата страна овощни видове, в много райони условията позволяват отглеждането и на някои субтропични, южни култури. Такива са смокинята, райската ябълка, нарът, дафинът и др. По...
Вино от трънки Прoдукти: 3 кг трънки, 3 кг захар, 6 л вода. Нaчин на приготвяне: Избираме добре узрели, силно оцветени трънки, измиваме ги и ги намачкваме. Разтваряме захарта във водата и зали...
Тибухинaта (Tibouchina urvilleаna) е род, произхождащ от тропическите области на Америка, който включва около 200 вида. Известен е още и под синонима лазиандра. В Бразилия се оформя като висок до 6 м ...