В броя: Капама, Задушени пържоли с бира, Свински врат по коледарски, Шопски коледен кебап, Коледна погача с мая, Инджир-баклава, Македонска баница, Кокошка с кисело зеле, Свински пържоли с бяло вино, Къпана баница, Друсан кебап на фурна, Мелничарска кавърма, Пържоли с кисело зеле, Засукани сармички, Боб в червени камби, Печена пуйка с кайма, дюли и бадеми, Пилешко вретено, Хайвер с чесън, Разядка от сухи чушки, Мезе от печени орехи, Бурания, Топеница, Житенки, Содена пита, Бъдник с тиква, Празеник, Ошав – яхния, Тиквеник с печени кори, Сиропиран сладкиш “Коремче на ханъма”, Торта “Баклава” и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Не бива да ограничавате празничната маса с бяло вино, варено пилешко и ориз, за да избегнете последствията от гощавката върху любимия килим или върху дивана. Предлагаме ви едно универсално ръководство...
Ботаническоно име на джела е илекс (Ilex aquifolium) и идва от приликата му с каменния дъб (Quercus ilex L.), а видовото име (aquifolium) означава „островърхи листа“. Това вечнозелено растение е трад...
Въпреки настъплението на душкабините ваната все още присъства в много домове. Но наред с употребата им, трябва да знаем как да я поддържаме и почистваме, за да я предпазим от повреди и замърсявания. ...
Странджа не е сред най-популярните туристически обекти в България, но тя притежава уникална природа, съчетала в себе си морето, планината и средиземноморското слънце. Достатъчно е да навлезете в гъст...