Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 26. Излиза на 22 декември (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 26. Излиза на 22 декември (петък)

В броя: Капама, Задушени пържоли с бира, Свински врат по коледарски, Шопски коледен кебап, Коледна погача с мая, Инджир-баклава, Македонска баница, Кокошка с кисело зеле, Свински пържоли с бяло вино, Къпана баница, Друсан кебап на фурна, Мелничарска кавърма, Пържоли с кисело зеле, Засукани сармички, Боб в червени камби, Печена пуйка с кайма, дюли и бадеми, Пилешко вретено, Хайвер с чесън, Разядка от сухи чушки, Мезе от печени орехи, Бурания, Топеница, Житенки, Содена пита, Бъдник с тиква, Празеник, Ошав – яхния, Тиквеник с печени кори, Сиропиран сладкиш “Коремче на ханъма”, Торта “Баклава” и още 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Гостите си отиват, петната остават...

Не бива да ограничавате празничната маса с бяло вино, варено пилешко и ориз, за да избегнете последствията от гощавката върху любимия килим или върху дивана. Предлагаме ви едно универсално ръководство...

Джел украсява коледната нощ

Ботаническоно име на джела е илекс (Ilex aquifolium) и идва от приликата му с каменния дъб (Quercus ilex L.), а видовото име (aquifolium) означава „островърхи листа“. Това вечнозелено растение е трад...

Ваната – как се подържа

Въпреки настъплението на душкабините ваната все още присъства в много домове. Но наред с употребата им, трябва да знаем как да я поддържаме и почистваме, за да я предпазим от повреди и замърсявания. ...

Зелените гори на Странджа

Странджа не е сред най-популярните туристически обекти в България, но тя притежава уникална природа, съчетала в себе си морето, планината и средиземноморското слънце. Достатъчно е да навлезете в гъст...

Начало