В броя: Кръчмарско кюфте на скара, Попчета на фурна, Кебапчета по ловджийски, Плакия по градинарски, Летни лозови сарми, Орехов ликьор, Гювеч от дребна риба с пресен лук, Зелен фасул по манастирски, Супа от печени чушки, Лозарска чорба, Пълнено пиле по одрински, Печен кефал, Кюфтенца от картофи пълнени с кайма, Зелен фасул плакия, Сарми от лапад, Попска яхния с риба, Гръцки сарми, Сарми от маруля, Постни царевични сарми, Тиквички плакия, Яхния от черноморски сафрид, Летни сарми с кайма, Студени сарми, Гола чорба, Риба плакия по селски, Двуцветен кекс, Лесен кекс с олио, Шоколадово сърце и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Класическо тирамису Прoдукти: 200 г захар, 4 яйца, 500 г маскарпоне, 400 г бишкоти, 1 ванилия, кафе, ром, какао. Нaчин на приготвяне: На водна баня смесваме захарта с жълтъците. Прибавяме маска...
Предварително трябва да се знае, че от 100 кг черничеви плодове могат да се получат около 70 л вино. Необходими са добре узрели черници, независимо дали са бели или черни, смачкват се в съд. Понеже съ...
Млечна супа със сирене Прoдукти: 6 ч.ч. прясно мляко, 3 с.л. брашно, 50 г краве масло, 1 ч.ч. натрошено сирене, 2 твърдо сварени яйца, магданоз, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Запържва...
Старинни улици, красиви площади, многобройни галерии, разкошни градини, възхитителни църкви – всичко това прави Флоренция най-титулования и най-посещаван град в Италия. Невъзможно е да посетиш Флоренц...