В броя:
• Защо листата на чесъна пожълтяват още в ранна пролет?
• Как се сади пиперът?
• Как да торим с дървесна пепел
• Кои овошки се нуждаят чуждо опрашване
• Несъвместимост между подложка и присадник
• Как се размножава цариградското грозде
• Цветният разсад отива в лехата
• Отгледайте си домашна мащерка
• Приютете и кученцето в градината
• Настъпи сезонът на маковете
• Преградни щитове контролират водата
• Мединилата не е цвете за всеки
• Карамфилът в едър план
• Кларкията ще ви радва дълго време с цвят
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)
Разговаряме с проф. д-р Цветана Попиванова. Проф. Попиванова е завършила медицина в София. След като се дипломира, защитава в Москва аспирантура по проблемите на професионалното ориентиране на учениц...
Брюкселски медальон Прoдукти: 4 резена целина, 2 с.л. краве масло, 4 парчета черен дроб, 1 яйце, брашно, галета, лимонов сок, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Почистваме целината и я изпъ...
Глината отдавна се използва като лечебно средство както за компреси и промивки, така и вътрешно. Вътрешната употреба на глината води до ефективно изчистване на организма. Тя обира токсините, гнилостн...
Качамак по селски Прoдукти: 1 кг царевично брашно, 3 л вода, сол, 3 ч.ч. сирене, 200 г масло, 100 г сланина. Нaчин на приготвяне: Във вряща вода слагаме солта и изсипваме наведнъж брашното, кат...