В броя: Агнешки кебапчета, Млечен гювеч от агнешко месо, Руло от агнешко бутче, Агнешко по мандражийски, Агнешко бутче с бира, Агнешко печено магдонозлия, Агнешко с гъби по селски, Агнешко с пресен лук, Агнешко тербелия, Агнешко фрикасе, Пролетни сарми, Рагу с агнешко месо, Суван кюфте, Агнешка плешка пълнена с лук, Агнешка яхния, Агнешко бутче задушено с гъби, Агнешко по манастирски, Кебап в омлет, Агнешка кавърма, Агнешка казъртма по тракийски, Агнешка капама, Агнешка курбан чорба, Топла агнешка пача, Кавказка салата, Желирано агнешко, Тестени триъгълници, пълнени с бял дроб, Агнешки котлетчета със сусам и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Сигурно се чували за номинацията на Белоградчишките скали за едно от Новите седем природни чудеса на света. И макар предложението да остана назад в списъка популярността на позабравеното българско чуд...
Времето на засяване на семената за разсад зависи от скоростта на развитие на растенията Най-ранният срок е средата на януари-началото на февруари, най-късният – края на април: • в средата н...
Мнозина още си спомнят прочутата игра “тетрис”, завладяла всички компютри и игрални зали през 90-те години на миналия век. В пространството летяха малки частички с причудлива форма, които се стараехме...
Присаждането е основният начин за размножаване и единственият начин за облагородяване и преоблагородяване на дървесните овощни видове. При размножаването най-често се използва присаждането на спяща п...