В броя: Банкерска туршия, Карловска разядка, Тирамису с круши, Телешко месо с грах в буркани, Пилешки сърца по селски, Калцоне, Шмеркезе, Фатаери /пици/ с кренвирши и кашкавал, Фокача, Пълнен бут на фурна, Фасул по берковски, Манастирска рибена чорба, Задушено сърце с пушена сланина, Зелеви сарми със сирене Крема, Арменско хачапури, Пълнена погача, Тарта с шунка и зеле, Котопита, Пица “Капричоза”, Пица с чушки, Огретен от карфиол и броколи, Кралско пиле, Пълнен кашкавал, Сицилианска пица, Солена крустата с шунка, Флам кухен с бекон, Млечна ябълкова пита, Каталонска пита, Домашни шоколадови вафли и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Канелони с месо Прoдукти: 350 г брашно, 3 яйца, 1 щипка сол; зa плънката: 500 г замразен спанак, 300 г печено телешко месо, 100 г шунка, 2 ч.ч. сос бешамел, 3 с.л. месен бульон, 1 яйце, 100 г нас...
Чудесата на пирамидите са много: в тях практически няма бактерии, те действат като приемници на космическа енергия, във вътрешността им се установява уникален микроклимат. И всичко това е свързано с ф...
Калцеоларията (Calceolaria), наричана пантофче, произхожда от Южна и Централна Америка. Родът й е голям - представен е от около 200 вида тревисти, полухрастовидни и храстовидни растения. Като саксийно...
Рицинът (Ricinus communis) по природа е многогодишно растение, но у нас се отглежда като едногодишно. В градинарството се използва вариететът сангуинеус, защото листата и стъблото му са с червеникав о...