Продукти: (за 4 порции)
• 4-5 картофа
• 1 малка глава чесън
• 1 л зеленчуков бульон
• риган, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме картофите, обелваме ги и ги нарязваме на кубчета. Разпределяме ги в чиниите за сервиране заедно със счукания чесън.
Кипваме бульона, посоляваме, подправяме с наситнен риган и заливаме картофите вчиниите.
Богата на протеини, рибата се радва на любовта на диетолозите, защото е нискокалорична храна. Всеки вид обаче има и своите специфични особености. Златоперка Поддържа паметта 100 г съдърж...
Те ни дават енергията, необходима за доброто функциониране на сърцето, мозъка, мускулите... Но от какво точно количество се нуждае човек, това май знаят малцина. Докато спим например, тялото ни изразх...
В превод от латински карамфил означава “цвете на Зевс” или “божествено цвете”. Това е многогодишно растение с тъничко стъбло и нежни цветове. С лечебна цел се използва тревата, събрана по време на цъф...
Наистина - от това неизискващо грижи тревисто растение се заинтересували за първи път жителите на древна Елада и Рим и ласкавото нарекли петроселинум - "растящо на камък". От латинския му корен името ...