Продукти: (за 4 порции)
• 4 пилешки бутчета
• сокът от 2 лимона
• 4 с.л. краве масло
• 1 щипка червен пипер
• 1/2 ч.л. черен пипер
• 1 суха клонка чубрица
• диетична сол
Начин на приготвяне:
Обезкостяваме бутчетата, отстраняваме кожата и леко начукваме пържолите. Посоляваме, поръсваме черен и червен пипер и ги заливаме със сока от лимоните.
Оставяме ги да престоят 4 часа в лимоновия сок, след което ги изпичаме на скара. Преди поднасяне ги поливаме с разтопеното масло.
Пържолите стават по-пикантни, ако след като сложим подправките, ги намажем от двете страни със счукан чесън и ги оставим да престоят така преди печенето.
Морковът има голяма хранителна стойност. След майчината кърма това е първият зеленчук, който кърмачето трябва да поеме като сок и каша. Той съдържа захари, лесноразтворими белтъци, витамините А, В, В1...
Според статистиката само 20% от хората са в състояние да издържат докрай и да спазват точно изискванията на диетите. Ако не сте сред тях, това все още не означава, че проблемът е неразрешим. Всъщност ...
Смята се, че актьорите в Холивуд едва ли имат време да провеждат дълги диети, за да се разделят с някой и друг килограм. Затова при тях най-разпространена е тридневната диета, която прочиства организм...
Сладоледената диета предизвика истински бум отвъд океана. Книгата, която описва вкусното отслабване, стана бестселър. А успехът й е много прост. Ако приемате дневно до 1500 калории, можете да консумир...