Продукти: (за 4 порции)
• 1-2 моркова
• 1 магданозен корен
• 1 парче целина
• 3 с.л. ориз
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме зеленчуците, нарязваме ги на ивички и ги варим в 1 л подсолена вода. Щом поомекнат прибавяме попарения и изплакнат ориз и варим до готовност.
Поръсваме готовата супа със ситно нарязан магданоз.
Дамите с продължителен (над 35 дни) или нередовен месечен цикъл са изложени на двойно по-голяма опасност да се разболеят от диабет в сравнение с тези, които имат редовен мензис (на всеки 24-31 дни). Т...
Родината на просото обикновено се смята Индия, където то расте в сухи или полусухи райони, на височина 2500-3000 метра. Сега просото се култивира в много страни по света. В Азия, Америка, Африка и Евр...
Учените смятат, че именно от старите възглавници ние получаваме гъбички, предизвикващи пърхот. Продължителният период на експлоатация довежда до това, че във възглавницата се заселват колонии от микро...
Само при мисълта за храна сутрин ви се повдига. Можете да поемате единствено кафе. И в резултат ужасно огладнявате точно час преди обяд. Длъжни ли сте да закусвате? Да, след нощното гладу...