В броя: Бързи соленки, Печен заек по ловджийски, Свински ребра на фурна, Печено свинско с плънка от кайма, Панирана сланина, Печено пиле по селски, Кашкавалки, Месо печено върху сол, Агнешко печено със зеленчуци, Солени гъбки, Соленки със сирене, Трайни соленки, Банички с коприва, Капама с лозови листа, Селска манджа, Пирян, Зелен лук по италиански, Яхния с лозови листа, Гювеч с ориз и лукчета, Манастирска яхния с вино, Млечен пилаф, Ризото по милански, Гръцки сарми, Супа от маруля с ориз, Солена торта от макарони, Грис-халва с карамел, Сиропирана грис-пита, Десерт без захар и още 95 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Домашна баклава Прoдукти: 0.5 кг фини кори за баница, 0.5 кг орехови ядки, около 400 г. масло, 1 ч.ч. захар, канела; зa сиропа: 4 ч.ч. захар, 2.5 ч.ч. вода, 1/2 ч.ч. мед, лимонова кора, канела,...
Няма строги правила за домашното аранжиране на картини, рисунки и фотографии - постъпете, както ви харесва, доверявайки се на интуицията си. Съществуват обаче някои тънкости, с чиято помощ ще постигне...
Модерната кухня все по-често използва този зеленчук, като го влага в най-различни ястия, повечето от които полезни за хората от всички възрасти. Популярността му се дължи предимно на факта, че празът ...
АГРОКСОН /СЕРИДОР МЦПА - пшеница и ечемик - 200 мл/дка, внася се във фаза братене на културите. АДЕНГО 465 СК - срещу едногодишни житни и широколистни плевели, вкл. балур от семена при царевица (зъ...