В броя: Бързи соленки, Печен заек по ловджийски, Свински ребра на фурна, Печено свинско с плънка от кайма, Панирана сланина, Печено пиле по селски, Кашкавалки, Месо печено върху сол, Агнешко печено със зеленчуци, Солени гъбки, Соленки със сирене, Трайни соленки, Банички с коприва, Капама с лозови листа, Селска манджа, Пирян, Зелен лук по италиански, Яхния с лозови листа, Гювеч с ориз и лукчета, Манастирска яхния с вино, Млечен пилаф, Ризото по милански, Гръцки сарми, Супа от маруля с ориз, Солена торта от макарони, Грис-халва с карамел, Сиропирана грис-пита, Десерт без захар и още 95 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Версайската леха се отличава по това, че през нея цветята цъфтят през цялото лято и при това не се нуждаят от отглеждането на разсад. Като правило, версайската леха има кръгла форма и в средата й има ...
Бялата форзиция (Abeliophyllum distichum) е от семейство Маслинови. Родината й е Корея. Представлява листопаден храст с 1,5м височина и ширина. Листата са срещуположни, овални, тъмнозелени, с 8 см дъл...
Себорейните брадавици са доброкачествени новообразувания на кожата. Появяват се след 40-та година като единични, малки, ограничени плаки с неравна повърхност. При някои фамилии тези брадавици се унасл...
Преди три хиляди години в най-древния индийски трактат за Аюрведа са нарекли чесъна чудо на природата. Действително това растение има чудодейни свойства. В чесъна се съдържат над 25 % въглехидрати, 6...