В броя: Калугерски локум, Бяла халва, Суфле с кашкавал, Лучник с фъстъци, Пиле на фурна с картофи, Анушабур, Суха баклава, Кюфтета по тревненски, Пилаф на пашата, Халва Нуга, Гювечета по овчарски, Пилешко с люти чушки, Кавърма по воденичарски, Мусака с хляб, Телешки котлети по селски, Свинско с гъби, Огретен с тиквички и картофи, Кебап от скумрия, Мозък по шопски, Кренвирши с млечна заливка, Млечна крем-супа от леща, Риба с праз, Рулца от шунка, Зрял фасул в гювечета, Ориенталски гулаш, Паприкаш по манастирски, Пиперад, Свинско с лук и картофи, Говеждо по селски, Сирене по шопски, Крем от ябълки, Баварски щрудел, Султанска грис халва и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Ризото класико Прoдукти: 1 1/2 ч.ч. ориз, 30 г краве масло, 2 с.л. олио, 200 г кашкавал, 4-5 ч.ч. зеленчуков бульон, 1 с.л. доматено пюре, настъргана кора от лимон, черен пипер, индийско орехче, ...
Като в някаква приказка, изпълнена с вълшебства, в началото на април, само два дни преди да започне празникът Пасха (еврейският Великден) се озовавам в свещената земя на Авраам и Иисус Христос. Този...
Ароматна торта Прoдукти: 1 кръгъл козунак от 1 кг, 1 пакет суха сметана, 1 ч.ч. плодово прясно мляко, 1 ч.ч. кокосови стърготини, 1 к.ч. сладко или конфитюр от рози, 1 к.ч. кокосова “Пиня колада”, ...
Алпинеумът – градина, наподобяваща алпийски масив, става популярен в края на 19 и началото на 20 век. Неговото неповторимо излъчване се дължи не само на красотата на алпийските растения, но и на декор...