Продукти: (за 4 порции)
• 200 г зелен фасул
• 200 г картофи
• 1 малка краставица
• 100 г млад спанак
• 1 глава лук
• 1 скилидка чесън
• 4 ч.ч. зеленчуков бульон
• 2 с.л. зехтин
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме фасула на парченца и го варим в малко вода, докато омекне. Нарязваме лука и чесъна на ситно и ги запържваме в сгорещената мазнина. Прибавяме обелените и нарязани на кубчета картофи и също ги запържваме. Наливаме горещия бульон и варим 5 мин.
Слагаме в супата обелената и нарязана на кубчета краставица и доваряваме, като малко преди края прибавяме нарязания спанак. Пасираме готовата супа, слагаме в нея фасула, подправяме с чере пипер и сол и кипваме на огъня.
Кокичето има силно лечебно действие и затова намира приложение в лечението на редица болести. То засилва слюноотделянето и потоотделянето, стеснява зениците. Прилага се при парези от различен характ...
От известно време цветът на лицето ви е променен. Главата ви тежи. Изгубихте апетит. Чувствате се така, сякаш леко сте се натровили. Всичко е ясно: организмът ви се нуждае от генерално почистване, или...
За да имате стройна слаба фигура, трябва да знаете какви храни не трябва да ядете. Въздържанието е задължително, тъй като само по този начин ще решите проблемите по поддържане на постоянно тегло с дие...
Сладоледената диета предизвика истински бум отвъд океана. Книгата, която описва вкусното отслабване, стана бестселър. А успехът й е много прост. Ако приемате дневно до 1500 калории, можете да консумир...