Продукти: (за 4 порции)
• 1 риба /около 700-800 г/
• 1 малка зелка
• 4-5 домата
• 1 ч.л. захар
• 1 ч.ч. олио
• 1-2 с.л. брашно
• лимонена киселина
• черен пипер, диетична сол
Начин на приготвяне:
Почистваме рибата и я нарязваме на парчета, които посоляваме, овалваме в брашното и изпържваме в половината от олиото.
Нарязваме зелката на ивички и я стриваме с малко сол и лимонена киселина. Слагаме зелето в тенджера, наливаме останалото олио и задушаваме на умерен огън. Когато поомекне, прибавяме 2-3 обелени и настъргани домата, захарта и малко черен пипер.
Разбъркваме, изсипваме половината от сместа в тавичка и разпределяме върху нея парчетата риба. Покриваме с останалото зеле и нареждаме отгоре останалите домати, нарязани на филийки. Печем в умерено силна фурна.
Динята е диетичен продукт, на който много диетолози приписват чудодейни свойства. И най-важното, което привлича в динената диета, е минимумът противопоказания. Динената диета - за хора от всяка в...
1. Позволява да запазите строен силуета си Когато основното ястие във вечерното ви меню е супа, вие приемате най-вече нискокалорични зеленчуци, богати на витамини. Супата на обяд пък спомага за п...
Съществуват множество храни и растения, които оказват изключително добро въздействие върху човешкия организъм. Но как да извлечем полза от тях, без да ги търсим или приготвяме специално, още повече, ч...
Все по-често си лягате уморени, но не можете да заспите. Май се налага да промените някои от навиците си, иначе толкова желаният сън ще продължи да ви избягва. Отдавна е известно, че вечер организмъ...