Продукти: (за 4 порции)
• 1 шаран
• 3 с.л. олио
• 1 ч.л. червен пипер
• 1 с.л.брашно
• лимонов сок, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме шарана и го нарясваме на порции, които овалваме в смес от брашното, червения пипер и сол на вкус. Поръсваме ги с олио и ги изпичаме на скарата. Преди поднасяне подправяме рибата с лимонов сок.
Събрали в себе си топлината на последните слънчеви лъчи и очарованието на циганското лято, тези вкусни изкушения ни зареждат с енергия и жизненост. Едновременно с това ни доставят несравнимо удоволств...
Японските жени живеят повече от всички други по света. Освен това те запазват през голяма част от живота си стройна фигура и свежа кожа, блестящи и гъсти коси. И всеки би се запитал как се удава на яп...
В тиквата има аскорпбинова киселина, която ни спасява от есенните простуди, и витамини от група В, които не само се справт с умората, раздразнението и безсънието и избавя от пъпки, но и прави косети н...
Тези есенни плодове, не толкова популярни като ябълките или гроздето, се оказват ценен източник на куп полезни витамини и минерали. Дюли Изключително богати на пектин, те засищат светкавичн...